Qysh me u dokë e bukur me syze?

A e di se kur vëni syze sytë marrin një pamje magjike, në qoftë se di t’i grimosh mirë?

Ja se çfarë duhet të mësosh:

1. Me një brushë të vjetër të maskarasë krehi vetullat, të cilat më parë duhet t’i kesh ndukur.

2. Qit korrektorin me nuancë ngjyrë më të shkëlqyeshme se teni në rajonin e ndjeshëm të syve.

3. Hijesimin ngjyrë neutrale të gështenjtë qite në kapakë nën vetulla.

4. Me laps të bardhë më parë rregulloje syrin dhe atëherë bëre një linjë të hollë me laps të zi në skajin e jashtëm.

Rezultati do të jetë i përsosur!

/Telegrafi/