Qysh Me u Akomodu ne Dhermi?

Kontakte per dhoma dhe hotele ne Dhermi.

HOTEL JON: 069 51 43 555

HOTEL MILTON: 068 22 35 962

VILA STRAKOSHA: 069 55 23 529

RESORT MYKONOS: 068 20 44 481

HOTEL ILA: 068 24 00 221 / 069 39 20 484

DHOMA STEFANIA: 069 26 32 306

HOTEL LUCIANO: 069 20 91 431 / 067 22 90 553

HOTEL DHERMIU: 069 55 48 927

HOTEL RIVIERA: 068 26 33 333 / 069 24 24 249

HOTEL 2000: 067 20 67 394

DHOMA: 069 26 82 451

KOMPLEKSI SHEN NIKOLLA: 068 22 94 056

HOTEL CARCANI: 069 55 82 880

HOTEL JANI: 067 30 88 566

HOTEL PANO MARKO: 069 20 63 542 / 068 23 75 253

VILA AVERBAG: 068 40 81 090

HOTEL MARTINO: 068 40 81 090

VILA MARKO: 068 23 54 335

DHOMA TOMI: 069 31 15 597

HARRILLA`S PLACE: 068 20 91 145

HOTEL NINO: 069 27 59 223

HOTEL FIORI BELI: 069 24 34 425 / 068 43 00 362

HOTEL GJIKOPULLI: 068 20 95 441

HOTEL GRECIA: 069 20 62 910 / 069 20 62 914

DHOMA NIKO: 069 27 35 095

HOTEL DUNI: 069 24 81 407 / 069 35 54 881

HOTEL DRYMADES: 069 20 74 000 / +355 4 25 74 56

HOTEL NIK JODOR: 069 38 36 027 / 069 53 03 622

HOTEL PALASA: 069 54 38 631

HOTEL PETRO: 068 25 18 780

DHOMA QERA: 068 53 03 889

HOTEL DORIAN: 068 24 48 049

DHOMA: 069 45 53 172

DHOMA KOZMA: 069 23 20 661

DHOMA TAQO: 069 26 48 035

HOTEL PLEASURE: 069 21 92 963

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME