Qysh Me Tregu se nuk jeni te Gatshem per Sex?

Ju jeni ne lidhje dhe partneri juaj deshiron qe te beni sex. Por ju nuk jeni e gatshme, andaj thuani atyre. Nuk ka problem nese do te jete nje situate e sikletshme.

Nese ju e dini se nuk deshironi te keni seks qe nga fillimi i lidhjes, thuani partnerit tuaj kur lidhja te filloje. Sepse ndoshta me vone do te jete shume vone.

Tregojini te dashurit hapur se ju nuk jeni e gatshme per sex. Ndoshta do te jete e rende ti tregoni, keshtu qe tregojini ne fillim. Nese ata ju duan ju ata, do ti respektojne deshirat tuaja. Nese ata ende deshirojne te kene sex, shkoni me larg tyre.

Jepni aryse nese keni. Deshironi qe ta ruani veten tuaj per martese, jane arsye per te mos bere sex.

Nese partneri mund te ju respektoje deshirat lidhja mund te vazhdoje. Nese partneri nuk ju respekton deshirat tuaja ju duhet te gjeni nje partner te ri. (Dhe ju do ta gjeni nje mos u brengosni)