Qysh me trajtu te dashuren?

Keshtu duhet ta trajtoni te dashuren tuaj.

Kurrë mos e gënjeni. Kjo shfaq se ju nuk i besoni asaj po ashtu edhe ajo mund ta humb besimin tek ju.

Kurrë mos refuzoni ti jepni puthje ne ndonje vend publik ( edhe nëse nuk jeni gati ose nuk ndiheni rehat ) vetëm thuani në vetvete nëse ata qeshen me mua ata janë xhelozë.

Jepni një kompliment. Kjo do të thotë shumë për të dhe do ta bëjë që të ndihet shumë mirë.

Gjithmon hapeni derën për të dhe tërhiquni që ajo të kalojë e para. Kjo është mirsjellja e një zotëriu të vërtetë.

Bëhuni vetvetja. Mos e gënjeni për diçka që nuk jeni.

Mos e përdorni atë. Kjo vetëm do të shfaqë probleme dhe nuk do ta bëjë që të ndihet mirë.

Bëje atë që të ndiej se ajo është gjëja më e mirë në jetën tuaj. Ajo vërtet është.

Kur kaloni kohë me të , bëhuni i sigurt se ajo e ka kujdesin tuaj. Ndëgjojeni atë me kujdes , bisedoni me të.

Kuptoni se gjërat e vogla kanë vlerë të madhe! Nje letër dashurie, një lule, ose gjëra që e bëjnë atë të ndihet se ju jeni duke menduar dhe u kujdesur për atë.

Keni kujdes kur përdorni fjalët si sexy. Disa vajza nuk kënaqen kur i thërret ashtu, është ide e mirë kur ta krijoni një marëdhënie të fortë dhe të besueshme ti përdorni këto fjal.

Me disa vajza, është ide e mirë ti shkruani ose ta thërisni regullisht pra se të shkoni të fleni dhe në mëngjes kur zgjoheni nga gjumi. Kjo do ta bëjë atë të ndihet speciale