Qysh Me Thy Vezen me nje Dore

Kuzhinieret profesional ne pergjithesi perdorin nje dore per te thyer vezet sepse kjo do te ruaj kohen tuaj. Ndonjehere kjo mund te jete kenaqsi dhe ju do te mund ti impresiononi familjen dhe shoket tuaj. Me keto instrukcione dhe shume pak ushtrime ju do te jeni profesionist ne kohe shume te shkurte.

Merreni nje veze dhe mbajeni ate me te gjithe gishtat tuaj. Gishti i madh dhe gishti i pare duhet te jene ne fund, derisa i dyti dhe gishtat e tjera duhet te jene ne anen tjeter.


Thyeni vezen me nje dore. Provoni ne ndonje gote ose ne ndonje vend te forte dhe gishtat mbajini se si e thame me pare, per ta thyer vezen duhet ta shtypni me forte.

Kete ushtim provojeni nje here me doren e djathte pastaj mund ta provoni me doren tjeter. Kuzhinieret profesional zakonisht i thyejne dy veze ne te njejten kohe, me dy duar.