Qysh Me Thy nje Gote me Zerin Tuaj?

Ju duket e quditshme qe me zerin tuaj mund ta theni nje gote? Mire, ndiqni hapat ne vazhdim dhe do ta shihni qe nuk eshte ndonje gje e rende.

Vendosni syze te sigurise qe ti mbroni syte tuaj kur gota te thehet keshtu do te jeni me te sigurte.

Merrni nje mikrofon dhe leshojeni zerin deri ne maksimum. Vendoseni goten ne anen tjeter te mikrofonit.

Nese nuk keni mikrofon provoni qe me zerin tuaj me te larte ta thyeni dhe edhe kjo do te kete sukses, vetem se duhet te provoni disa here.

Kendoni disa zera shume te larte ne mikrofon dhe afrohuni afer gotes. Ne kete moment gota do te thyet dhe keni kujdes sepse mund te lendoni doren ose ndonje gje tjeter.

Pasi qe gota te thyhet. Keni kujdes kur i mbledhni pjeset e thyera sepse mund te lendoheni per kete preferohet qe te vendosni doreza.

Per me shume ndiqni edhe videon :

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME