Qysh Me Testu Shpejtesine e Shkarkimit/Ngarkimit ne Internet?

Shpejtesia e rrjetit tuaj varet se sa shpejte ju mund ti shikoni faqet, te shkarkoni muzike, filma, dhe te ngarkoni te njejtat gjera ne internet. Ta testoni shpejtesine e rrjetit tuaj do te ju ndihmoje qe te percaktoni se sa shpejte kompjuteri juaj do te mund ti kryej punet ne internet. Nese ju e perdorni internetin per biznes juve do te ju duhet nje internet i shpejte qe biznesi juaj te jete produktiv. Nese ju e perdorni internetin vetem per te shikuar emailin tuaj juve nuk do te ju duhet nje rrjet i shpejte dhe ju do te kurseni para. Ju mund ta provoni nje testues te shpejtesise online dhe ta percaktoni shpejtesine e shkarkimit dhe te ngarkimit ne internet nga rrjeti juaj.

Hapat:

1. Shkoni ne kete faqe: www.speedtest.net

2. Klikoni “Begin Test” butonin. Pastaj do te filloje qe te testoje shpejtesite e rrjetit tuaj dhe do te ju tregoj te gjitha informacionet ne detaje.

3. Ky test nuk do te ju marr kohe dhe zgjat disa sekonda. Pastaj do te ju shfaqen te dhenat e rrjetit tuaj.

 • Arsim Hyseni
 • Arsim Hyseni
 • osmoni

  ej qysh me e mar per mak minuta call of duty 1 se po me vanon 2 or

  • Jj Milan

   OSMON Call of duty 1 mundesh me mar per pak minuta nese e ki rrjetin e fort.

 • osmoni

  ej qysh me e mar per mak minuta call of duty 1 se po me vanon 2 or

  • Jj Milan

   OSMON Call of duty 1 mundesh me mar per pak minuta nese e ki rrjetin e fort.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?