Qysh Me Testu Shpejtesine e Internetit?

SpeedTestPasi qe dy nga provajderet me te mire te vendit Kujtesa dhe Ipko deklaruan se i kane shtuar kapacitet dhe i kan ndrruar paketat me nga 5 deri ne 10 here me te shpejta me te njejtin cmim ne mund edhe te shikojme se sa eshte e vertete kjo dhe te bejme nje test shume te thjeshte.

Se pari sigurohemi se nuk kemi asnje program qe Donwload-on ose Upload-on file per momentin ne kompjuterin tuaj dhe shkojm ne kete linke

 

Aty fillojme testin me Begin Test dhe presim deri sa te perfundon testi perafesrisht merr deri ne 1 minute, ne fund na jep statistikat se cfare shpejtesie eshte Download dhe Upload i internetit tone

  • Ketee Faqenn unn e diii qe shumm koh per me testu internetin … vetem duhet te shkruash http://www.speedtest.net

  • Ketee Faqenn unn e diii qe shumm koh per me testu internetin … vetem duhet te shkruash http://www.speedtest.net

  • Anonymous

    Renhard, Siq mundesh me pa edhe ne shembullin ma nalt eshte e njejta faqe ku testohet shpejtesia e internetit.

  • Renhard, Siq mundesh me pa edhe ne shembullin ma nalt eshte e njejta faqe ku testohet interneti.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?