Qysh Me Startu Menjehere me Inbox kur Kyceni ne Hotmail?

Zakonisht kur kyqeni ne hotmail.com ju se pari ridrejtoheni ne faqen Windows Live Home. Kjo teme tregon se si ta tejkaloni kete faqe dhe kur te kyqeni te ju shfaqet menjehere faqja e Inboxit.Shkoni te faqja http://www.hotmail.com/   dhe kyquni me emailin tuaj.

Ne pjesen e siperme qe quhet Hotmail highlights, ne anen e djathte do te shihni opcionin Options-> More Opcionins dhe me pas zgjedhni Windows Live Home Settings.

https://i1.wp.com/www.freeemailtutorials.com/windowsLiveHotmail/configureHotmailSettingsOptions/i/Access-Windows-Live-Hotmail-options-and-settings.jpg

Zgjedhni opcionin Show me my inbox when i sign in dhe klikoni  Save.