Qysh Me Startu Automatikisht Kompjuteri me Windows 7?

Nese keni ndonje kompjuter ne shtepi ne te cilin nuk keni shume gjera te rendesishme, atehere ndoshta do te donit qe kompjuteri te starton automatikisht kur ta ndezni dhe jo te klikoni login qdohere per te startuar kompjuteri.

Klikoni menyne kryesore Start dhe ne Search box shkruani netplwiz dhe do te hapet dritarja User Accounts. Ne disa raste kjo komande nuk funskionon, por nese ndodh keshtu provoni te shkruani ne Search box komanden control userpasswords2.

control-userpasswords2.png

Largoni tikun nga opcioni “Users must enter a user name and password to use this computer” dhe me pas klikoni Apply.

Ne dritaren qe do te ju hapet me pas ‘Automatically Logon’ shkruani dhe konfirmoni passwordin dhe klikoni OK.

automatically-log-on.png

Ristartoni kompjuterin dhe do te shihni se me nuk do te ju shfaqet Login Screen.

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?