Qysh Me Siguru nje Folder me Fjalekalim?

Keni gjera personale por nuk dini se ku ti fshihni? Mire nga tani ju mund t’i ruani ato ne nje folder me password. Per ta ditur se si ndiqni hapat e metejshem.Se pari e shkarkojme kete program:  Kliko ketu per ta shkarkuar

Pasi ta shkarkoni programin, instalojeni ate.

Pasi programi te jete i instaluar do te na shfaqet programi si ne foto, aty do te shkruani se si deshironi qe  te jete fjalekalimi i folderit ne te cilin do ti ruani gjerat tuaja.

https://i0.wp.com/www.newsoftwares.net/images/enter-password-for-lock-files-large-shot.jpg?resize=372%2C258

Pasi qe ta vendosni fjalekalimin qe deshironi klikoni tek add per te shtuar fajllat qe deshironi te kene te mbrojtura me fjalekalim dhe te mund ti shihni vetem ju.

https://i1.wp.com/www.newsoftwares.net/images/lock-and-hide-files-folders-or-drives-large-shot.jpg?resize=340%2C236
Ju mundeni qe edhe ndonje CD ta beni me folder personal i cili do te kete fjalekalim dhe do te kete te dhenat qe vetem ju do te keni qasje dhe ti shihni.

Po ashtu fajllat qe i keni vendosur ne kete folder te mbyllur me fjalekalim mund ti ktheni ne gjendje normale.
https://i0.wp.com/www.newsoftwares.net/images/password-protect-usb-drives-and-cds-large-shot.jpg?resize=262%2C181

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME