Qysh Me Shtu Volumin dhe Shkelqimin e Folkeve per 9 Dite?

Vaji i ullirit po permendet shume kohen e fundit. Por shkenctaret po zbulojne efektet pozitive qe po krijon vaji i ullirit gjate perdorimit.

Te gjithe ne deshirojme qe te kemi floke te gjate, me shkelqim dhe te bukur.

Ju mund ta keni flokun e tille per vetem 9 dite. Ja disa keshilla…

Merreni nje ene dhe ne te shtoni pak vaj ulliri me mase qe te mbuloje te gjithe flokun tuaj. Pasi te arije nje temperature mesatare, atehere e largoni nga ena dhe me te i lyeni floket. Kete mase e mbani per disa ore ne koke. Me efikase eshte qe masa te mbahet ne koke per me shume ore. Pastaj i shperlani mire e mire qe mos te mbetet vaji ne koke.

Kjo precedure vazhdon per 9 dite. Ju garantoj qe pas 9 diteve menjhere ju do te shini ndryshimin, duke qene floku juaj vertete me ndryshe.