Qysh Me Shtu Video ne YouTube.com?

Pasi qe e keni videon sigurohuni qe madhesia e saj te jete me e vogel se 2GB, ne njerin nga formatet e zakonshme, dhe me kohezgjatje me e shkurte se 15 Minuta (nese nuk keni ndonje marrveshje speciale per kohezgjatje tejter).

Nëse të gjitha këto gjëra janë në rregull, ju jeni tani të gatshëm të ngarkoni!

  1. Kliko Upload link ne faqen e Youtube.com.
  2. Me pastaj e klikoni Upload video dhe hapet kutia per te gjetur se ku eshte videoja qe doni te shtoni. e gjeni video fajlin edhe e prekim Open.
  3. Deri sa te ngarkohet video fajlli, mbushishi sa me shume informacione qe te jete e mundeshme per videon tuaj ne fushat perkatese (duke perfshire Titullin, Pershkrimin, Etiketat, dhe Kategorine).Ju nuk jeni i obliguar qe te i shtini te dhenat e sakta ,por sa me te sakta qe jane informacionet aq me lehte edhe qe njerzit qe e kerkojne ate te gjejne!
  4. Ne fund Save changes e klikojme qe ti ruajm te gjitha informacionet qe i cekem me larte.

Kujdes: Ju duhet te keni nje llogari ne Youtube (eshte e mundshme qe edhe me Google/Gmail llogari te hyni ne Youtube)

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME