Qysh Me Shtu Ringtone Ne Android?

Lidheni mobilin tuaj me kompjuter nepermjet mjeteve te ndryshme qe sherbejne per kete pune.

Hapeni folderin e androidit.

Hapeni nje folder te ri dhe emerojeni si “ringtones”.

Tani kopjoni filet qe keni ne kompjuter dhe qe deshironi te i vendosni ne ringtones dhe bejani paste ne folderin e krijuar.

Tashme shkoni tek sound settings, dhe zgjidhni nje kenge nga lista.