Qysh Me Shtu Opcione ne Menyne 'Send To'?

Nese i bartni shpesh fajllat ne nje folder te caktuar, atehere do te ishte mire qe ate folder ta keni si opcion te menyse Sent To kur te klikoni me tastin e djathte.

Se pari duhet ti shfaqni te gjitha fajllat e fshehura.

Me pas shkoni te Documents and Settings/EmriIKompjuteritTuaj dhe gjeni folderin Send To
Hapeni folderin dhe ne te vendosni nje shortcut te folderit ne te cilin deshironi ti bartni fajllat
  • gimi

    qysh me gjet qita folder obtions

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?