Qysh Me Shtu Jeten e Baterise ne iOS 5?

Problemi me i madh ne iOs 5 eshte bateria per shume iPhone 4 dhe iPhone 4s. Ne punen e vazhdueshme te Apple ketu eshte nje zgjidhje shume e lehte per te rritur jetegjatesine e baterise suaj.

Pra cfare duhet te bejme?  Njera nder menyrat qe iOS5 e harxhon baterine me shume eshte permes njoftimeve. Ne iOS verzionet e kaluara emailet ishin te  limituara.
Ju mund te ndaloni njoftimet e aplikacioneve ne kater hapa.

1. Se pari shkojme tek settings pastaj tek notifications.

2. Pastaj shkojme tek mail.

4.  Shkoni tek “View in lock screen” dhe nese eshte on ju duhet ta ktheni ne off.

Pastaj ju mund te vazhdoni me gjerat e tjera ne e morem si shembull email dhe ju te tjerat mund ti beni off dhe jete gjatesia e baterise do te jete me e gjate. Kjo jo vetem qe do te ndihmoje te ruani baterine e juaj por edhe nuk do te ju brengose qe gjate tere kohes te shikoni mos ka njoftime te reja.