Qysh me Shti Vezën në Shishe?

Me kete truk mund te dukeni si nje magjistar, dhe shoket tuaj do te thone “wow, si e bere?”

  1. Merrni nje shishe te zbrazet qelqi.
  2. Merrni nje veze te zier.
  3. Qerojeni vezen (largojeni levoren)
  4. Ndizni 4 fije qibriti dhe vendosni brenda shishes.
  5. Vendosni vezen e qeruar mbi hapjen e shishes, dhe sigurohuni qe nga shishja nuk mund te del tymi i fijeve.
  6. Pritni 2-3 sekonda, dhe veza do te terhiqet brenda shishes.

VIDEO: Veza ne shishe

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME