Qysh Me Shpetu Prej Lemzes?

Qysh me shpetu prej lemzes?

Menyrat me te zakonshme qe i perdorim per te larguar Lemzen

  • Me hanger nje luge sheqer,
  • ose pi nje gote uje,
  • ose ha ngadale nje kafshate buke te thate,
  • ose bej gargare me uje,
  • ose pi uje te ana me e larget e buzes se gotes,
  • ose mbaj frymen dhe numero se prapthi,
  • ose gice nje cope limoni,

 

ose provoji te gjithe keto ne te njejten kohe –

mbase do te hutohesh kaq shume,saqe do ta harrosh fare lemzen.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME