Qysh Me Shpernda Wireless Pa Perdorur Router?

Shumica e njerezve te cilet kane me shume se nje kompjuter p.sh. laptop, celular, kane wireless ne shtepi. Por nese ju jeni ne nje vend ku nuk mund ta perdorni routerin eshte shume e lehte qe vete te shperndani wireless pa pasur nevojen e routerit vetem se do te ju nevojitet Windows 7.

Ketu jane shume menyra qe te leshoni wireless pa pasur router. Nje menyre eshte qe te krijoni nje rrjet ad-hoc ne windows 7. Por menyra me te cilen mund te arrini sukses me lehte eshte permes nje programi qe quhet Maryfi.

maryfi1
Se pari e shkarkoni kete program pasi qe ta instaloni ju duhet te vendosni emrin se si deshironi qe Wirelessi juaj te quhet, dhe fjalekalimin qe deshironi. Pastaj klikoni butonin “View Network Connection to Setup Internet Sharing” per te hapur rrjetet e Windows 7.

Klikoni me tastin e djathte me cilin rjet deshironi qe ta shperndani wirelessin.

maryfi2
Pastaj shkoni tek properties dhe zgjedhni “allow other network users to connect to this computer internet connection.”

maryfi3
Pas kesaj klikoni tek settings qe ta zgjedhni se cka deeshironi te shperndani. Klikoni Ok pasi te kryeni zgjedhjet.

maryfi4
Tani wirelessi juaj do te shperndahet.

maryfi5
Nese ju keni IP Adresa vendosini ato tek Internet Portocol.

maryfi6

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME