Qysh Me Shpernda Nje Fajll Nepermjet Shfletuesit (Browserit)?

Disa prej shokeve tuaj perdorin Dropbox, disa te tjera Windows Live, AIM, GTalk keshqu qe kur deshironi ti dergoni ndonje fajll gjerat komplikohen pasi qe duhet te perdorni sherbimin e njejte qe perdorin ata.

 

Tani ju mund të përdorni një shërbim që punon në të dyja shfletuesit, tuajin dhe të tyre. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni të dy nuk jeni duke përdorur të njëjtin shërbim file-sharing, sepse kjo është bërë e mundur nëpërmjet lidhjes peer-to-peer (P2P) që është lidhje direkte brenda shfletuesit.

Hapi 1: Hapeni faqen http://www.justbeamit.com ne shfletuesin (browserin) tuaj.

Hapi 2: Selektoni fajllin qe deshironi ta ndani me shoket.

Hapi 3: Kopjoni linkun qe shfaqet mbi kuti dhe dergojani shokut.
Hapi 4: Shikoni progresin e trasnferit ne anen e djathte-poshte.
KUJDES: Lidhja e bartjes se fajllit do te nderprehet nese e mbyllni shfletuesin.