Qysh Me Shpejtu Internetin?

Shfrytezuesit e internetit, jo gjithmone e kane shpejtesine e madhe te internetit. Sidoqofte, nese tentoni te modifikoni dicka ne shfletuesin tuaj pa njohurine e duhur, mund mos ta beni fare me te shpejte. Me poshte i gjeni ca instruksione qe ju ndihmojne per kete problem.

Instruksionet:

 

1.Shkoni te menuja “Start” dhe klikoni ne “Control Panel.” Pastaj, klikoni ne “Network and Internet Connections” dhe “Internet Options.” Kliko ne opsionin “Delete” nga menyja “Browsing History”. Poashtu, kliko ne “Delete Files.”

2.Bejeni nje skanim komplet te viruseve ne kompjuterin tuaj. Fshini cdo virus apo Trojan qe gjen software-i juaj. Poashtu skenoni edhe per spyware qe te lokalizoni ndonje program te spyware-it qe mund te zvogeloj shpejtesine e kompjuterit tuaj dhe fshijeni ate.

3.Kthehuni serish te menyja “Start”. Kliko ne “Control Panel,””Network and Internet Connections” dhe Internet Options”. Kliko ne opsionin “Advanced”. Pastaj, hiqni shenjat tick nga kutite qe shkruan “Show Pictures,” “Play Sound” dhe “Play Videos” nga menyja “Multimedia”. Kjo largon fotografite, zerat dhe videot gjersa surfoni ne Internet.

 

 • ccccc

  palidhje ska shanc

  • Jo ka rol pak, amo une di nje metod shume me efikase

   • Edhe besoj qe po ju pelqen kutia e komentimit shqip, se une e kom perkthy haha. Pra e kam fjalen per Disqus Commenting Widgetin.

 • ccccc

  palidhje ska shanc

  • DiamantSallahu

   Jo ka rol pak, amo une di nje metod shume me efikase

   • DiamantSallahu

    Edhe besoj qe po ju pelqen kutia e komentimit shqip, se une e kom perkthy haha. Pra e kam fjalen per Disqus Commenting Widgetin.

 • karim hofer

  QYSH.mja fut palidhje si kta s’kom pa.

 • karim hofer

  QYSH.mja fut palidhje si kta s’kom pa.

 • syla

  Qfar karatisti koke

 • syla

  Qfar karatisti koke

 • boykaa

  edhe kliko aty rruje pidhin se ma mir

 • boykaa

  edhe kliko aty rruje pidhin se ma mir

 • Guest

  ky tutorial ska lidhje me shpejtesin e internetit.
  Interneti pershpejtohet nese e paguajm me shume.

 • Guest

  ky tutorial ska lidhje me shpejtesin e internetit.
  Interneti pershpejtohet nese e paguajm me shume.

 • Ariano

  Hahaha i’a pske fut kot plako 😛

 • Ariano

  Hahaha i’a pske fut kot plako 😛

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?