Qysh Me Shkru nje Artikull?

Nuk ka rendesi nese eshte per ndonje reviste, gazete, apo per mesuesin tuaj. Per te shkruar nje artikull te mrekullueshem ndiqni tekniken me poshte.

shkruaj

Zgjedhni nje teme. Per çfare keni vendosur te shkruani? Nese nuk keni vendosur provoni te shkruani diçka qe do i tërheqe lexuesit.

Mendoni se per kend po shkruani. A jeni duke shkruajtur per nje fillestar, apo per nje profesional?

Kerkoni me shume per kete teme. Sa dini per kete teme? A eshte diçka qe ju mund ta shkruani lehte pa pergatitje apo duhet me shume informata nga ekspertet.

Vendosni per gjatesine e artikullit. Mesuesit, magazinat, dhe gazetat gjithmone ju japin nje limit.

Tregojini lexuesve se çfare deshironi ti tregoni atyre. psh
Ky artikull do te ju tregoje se si mund te regulloni disa fotografi.
Informacionet ne kete artikull jane per fillestaret.

Vendosni ndonje foto. Nese mundeni vendosni ndonje foto. Kjo do ti jep lexuesit me shume informata rreth temes.

Vendoseni artikullin tuaj te perfunduar.