Qysh Me Shkru n'Facebook chat me ngjyra?

Koheve te fundit Facebook-u po ben te mundshem perdorimin e shume trukeve per ta bere me interesant kohen e festave. Nder to eshte edhe shkrimi i teksteve me ngjyre ne chat.

Ne vazhdim do te mesoni se si te shkruani me ngjyre ne chat te Facebook-ut duke perdorur disa kode qe gjeneron web faqja : Kliko ketu

Pasi te hyni ne kete webfaqe ju do te shkruani se cfare fjale deshironi qe ne chat te jete me ngjyra e shkruani dhe pastaj e klikoni make me cool.

Me poshte do te ju shfaqen disa numra ato numra do ti kopjoni dhe pastaj beni paste ne facebook chat kujt deshironi ti dergoni dhe do te shihni efektin e ngjyrave.