Qysh Me Shkruajt me Doren tuaj te Majte (nese shkruani me te djathten)?

Per te gjithe qe shkruajne me doren e majte dhe deshirojne qe te shkruajne me doren e djathte atehere provoni disa nga keshillat qe ne do te ju japim ne vazhdim.

Ushtroni ushtroni ushtroni! Ju mund te filloni duke e perdour dhe ushtruar ne nje flete te bardhe, pastaj ju mund te vazhdoni te shkruani ndonje teme me doren e majte deri sa te mesoheni. Ne fillim mos u mundoni te shkruani shpejt, filloni me ngadale pastaj ju do te mesoheni.

Filloni te beni detyrat e shtepise cdo dite me doren e majte. Nese e praktikoni kete kjo do te ju ndihmoje qe pastaj te mund te shkruani edhe me doren e majte dhe do te duket e gjitha normale. Pastroni dhembet tuaj me brushen ne doren e majte, kryeni ndonje pune me doren e majte mbajeni ombrellen tuaj me doren e majte dhe shume gjera te tjera praktikoni qe ti beni me doren e majte dhe kjo do te aftesoje doren tuaj te majte.

 • Salih

  ket e kemi dit moti po ket ne skemi qka ta mesojm se ky eshte kodi i davincit njeriut te pa fe neve e kemi doren e djatht per te gjitha punet

 • Salih

  ket e kemi dit moti po ket ne skemi qka ta mesojm se ky eshte kodi i davincit njeriut te pa fe neve e kemi doren e djatht per te gjitha punet

 • E cka po thu me bo na qe shkruajm me dore te majt jena pa fe a?

 • E cka po thu me bo na qe shkruajm me dore te majt jena pa fe a?

 • Bashkimi_xb

  njeri esht i sprovokuar ne disa menyra ? e njejta gje esht si me te Djathten si me te Majten weq mos me mbet pa astnjanen qajo esht edhe shum ma keq?>< po cila te kryn pun bon♥

 • Bashkimi_xb

  njeri esht i sprovokuar ne disa menyra ? e njejta gje esht si me te Djathten si me te Majten weq mos me mbet pa astnjanen qajo esht edhe shum ma keq?>< po cila te kryn pun bon♥

 • Enis_endrit

  Jaaaaaaa NA KENI NIMUUU

 • Enis_endrit

  Jaaaaaaa NA KENI NIMUUU

 • mshoni me doren e majt huauhaha

 • mshoni me doren e majt huauhaha

Qysh me kuptu pasqyrimin matematik?

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?