Qysh Me Shkru Mbrapsht?

Te shkruarit mbrapsht ndoshta nuk do te ju hyje ne pune ndonjehere, por mund te jete diqka interesante dhe argetuese per tu provuar.

Faqja FlipText (http://www.fliptext.org/) i ka dy hapesira te tekstit. Ne hapesiren e pare e shkruani tekstin tuaj kurse ne hapesiren e dyte do te shfaqet teksti qe keni shkruar, por i kthyer mbrapshte.