Qysh Me Shkarku Windows 8 Beta (Consumer Preview)?

Versioni i fundit i Windows eshte lansuar, dhe ketu do te tregojme se si mund ta shkarkoni Consumer Preview, apo te njohur ndryshe si Windows 8 Beta.

Windows 8 Beta

Shkarko Windows 8 Beta

Windows setup (me pajisjet per krijimin e  ISO ose “thumb drive”)

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download

ISO image (perdorni Disk Image burner ose USB tool)

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

 • kosova

  A ka mundesi mem tregu qysh me e shkarku Windows 7 … edhe a ban per Pc jo per laptop.

  • eddy

   ahhahahahah po more bon per pc e njejta osht

 • kosova

  A ka mundesi mem tregu qysh me e shkarku Windows 7 … edhe a ban per Pc jo per laptop.

  • eddy

   ahhahahahah po more bon per pc e njejta osht

 • Tinky

  E qfar performanca duhet me pas ni pc per me instalu win 8 ?

 • Tinky

  E qfar performanca duhet me pas ni pc per me instalu win 8 ?

Qysh me përdorë Instagramin në Windows 8?

Qysh me vendos Logo dhe informat ne System Properties?