Qysh Me Shkarku Video Nga Hulu?

Hulu eshte web faqe qe ofron video nga me te ndryshmet, duke perfshire ketu seriale, dokumentar, reklama, spote muzikore, etj. Ndryshe nga YouTube, kjo faqe ka bere me shume per ndalimin e perdoruesve qe te shkarkojne video. 

Per shkarkimin e videove nga Hulu mund ta perdorni programin StreamTransport.

Shakrkoni nga ketu: http://www.streamtransport.com/

Pas shkarkimit, hapeni programin dhe me shfletuesin e integruar gjeni videon qe deshironi ta shkarkoni.


download videos from hulu

Hapeni programin dhe klikoni butonin ne pjesen e siperme qe thote Visit Hulu. Me pas shkoni te video qe deshironi ta shkarkoni, dhe mbani ne mend gjatesine e videos sepse do te ju duhet me vone.

download from hulu

Pasi fillon te shfaqet video, do te shini nje liste te objekteve ne pjesen e poshtme te programit. Lista ndryshon varesisht nga video, por se paku nje objekt duhet te kete gjatesine e njejte me videon qe po shikoni. Klikoni mbi ate objekt dhe klikoni butonin Download. Shkarkimi do te filloje ne nje dritare te re, ne nderkohe mund te vazhdoni te shkarkoni video te tjera.

download videos from hulu

Pasi te kete perfunduar dowloadi, klikoni butonin Locate dhe do te ju hapet dritarja ku jane ruajtur videot.