Qysh Me Shkarku Torrenta?

Ky artikull do ju mësojë si të shkarkoni një skeda të torrentit. Megjithatë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi shumë torrenta janë skedara të jashtëligjshëm dhe i “dhunojnë” të drejtat e autorit.

Gjeni një torent program që do ju përshtatet nevojave tuaja. Më të përdorshmet janë µTorrent, Deluge, Vuze, BitTorrent, dhe Opera.

Ndiqni hapat e instalimit që janë shumë të thjeshta.

Shkoni në një faqe me torrenta dhe kërkoni file-n(dosjen, skedarin) që ju duhet. Shumë nga këto faqe gjehen në google apo makina tjera të kërkimit.

Kur ta gjeni dosjen klikoni “Download This Torrent”, apo sido që të shkruan në atë faqe.

Pasi ta shkarkoni dosjen, hapeni programin e torrentit dhe shkoni tek “Open Torrent” dhe vendoseni filen që e keni shkarkuar.

Shkarkimi tashmë ka filluar. Ju mund të bëni ndonjë gjë tjetër, pasi torrentat shkarkohen në “prapavijë” dhe nuk kanë nevojë për vëmendjen tuaj që të shkarkohen.