Qysh Me Shkarku te Gjitha Fotografite nga Facebook-u?

Eshte shume praktike qe ti keni fotografite tuaja online, por kjo nuk ju garanton se do te mund ti qaseni qdohere. Mund ti humbni shume lehte fotografite nese Facebook-ut e fshin ndonje album tuajin, nese nuk keni qasje ne internet, apo nese dikush prej shokeve qe i ka uploaduar fotografite vendos qe ti largon ato. Prandaj eshte mire qe ti keni fotografite ne kompjuterin tuaj. Mund ti shkarkoni nje nga nje me opcionin Save As… por kjo ju merr shume kohe. Ketu do te tregojme se si ti shkarkoni disa albume pernjehere.

Se pari duhet ta shkrakoni aplikacionin PhotoGrabber nga ketu: http://code.google.com/p/photograbber/downloads/detail?name=PhotoGrabber-Win-r83.zip

Me pas ekstraktoni fajllat e shkarkuar:

facebook tag photos

Hapeni aplikacionin PhotoGrabber dhe klikoni Login

facebook tag photos

Klikoni Allow ne faqen qe do te ju hapet ne Facebook

facebook photos

Kthenuni perseri te aplikacioni dhe klikoni I want to download…

facebook photos

Per ti shkarkuar te gjitha fotografite tuaja, klikoni  Myself  me pas klikoni Begin Download.

Per te shkarkuar fotografite e shokeve, thjeshte shkruani emrin e tyre.

facebook photos

Caktoni lokacionin ku deshironi ti ruani fotografite

tag your friends photos on facebook

Per shkarkimin e me shume se 1000 fotografive aplikacionit do ti duhen 20 minuta.

tag your friends photos on facebook

Ne fund hapeni folderin ku i keni ruajtur fotografite.

tag your friends photos on facebook