Qysh me shkarku stickers për Viber në smartphone?

Viber është një aplikacion ju lejon të dërgoni mesazhe dhe të bëni thirrje nëpërmjet internetit, ose VOIP (Voice over Internet Protocol). Përveç SMS-ave të zakonshëm dhe thirrjeve, ka karakteristika të tjera që e bëjnë Viber-in interesant për t’u përdorur, një nga të cilat është përdorimi i stickers mesazhet tuaja. Disa stickers janë të instaluara, por ka shumë të tjera në dispozicion për shkarkim.

1. Hapni menynë që ndodhet në anën e djathtë poshtë.
shkarko stickers

2. Zgjedhni Sticker Market.
viber sticker market

3. Zgjedhni njërën prej tri kategorive të ndara në tabs::

New—Stikerat më të ri në market.
Free—Stickerat që mund t’i shkarkoni falas.
Top—Stikerat më të popullarizuar në Sticker Market.
shkarko stikera per viber

4. Zgjedhni stickerin që dëshironi t’a shkarkoni.
shkarko stickerin violet ne viber

5. Shkarkoni stickerin.
shkarko sticker viber

6. Dërgoni stickerat e shkarkuar.
dergo stickera ne viber

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME