Qysh Me Shkarku nje Video Prej YouTube ne Linux?

Kur shikoni video ne YouTube, ne folderin ku ruhen fajllat e perkohshem ‘temporary’ ruhet nje kopje e videos qe e keni shikuar.


Qe te shkarkoni videon, ju thjeshte duhet ta leni te mbushet deri ne fund.

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_1czx3qtg2_b.png?resize=449%2C270
Video eshte shkarkuar ne momentin kur shiriti i videos mbushet i teri me ngjyre te kuqe.

Me pas duhet te shkoni te folderi Filesystem/tmp, dhe te gjeni fajllin i cili permban emrin ‘flash’ te formatit .flv

https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_2gs9t8rhk_b.png
Kur ta gjeni videon, kopjojeni ate ne folderin qe doni ta keni te ruajtur.
Tani mund ta shikoni videon e shkarkuar:
https://i0.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/01/dvtrdgp_3g7wg57hs_b.png