Qysh Me Shkarku Need for Speed Shift per Android?

Need for speed eshte nje loje mjaft argetuese dhe tani mund ta luani edhe ne telefonin tuaj me Android.
Hapi 1:

Shkojme te http://www.4shared.com/file/j1ce-Htv/Need_For_Speed_Shift_1067.html

Hapi 2:

Klikojme download now. Presim 20 sekonda.

Hapi 3:

Pasi qe ta shkarkojme e bejme copy dhe paste ne MicroSD te paisjes.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME