Qysh me shkarku muzikë nga Youtube?

Nuk ka nevojë për shkarkim të ndonjë programit apo dicka tjetër. E gjithë kjo realizohet vetëm prej një web-faqeje.

1. Së pari kycemi në www.vidtomp3.com

2. Pastaj kycemi edhe në YouTube dhe e shkruajmë emrin e këngës.

3. Kur hyjmë tek kënga e marrim linkun, ashtu si thotë në foto më poshte:

 

4. Pasi që merrni linkun e vendosni këtu në webfaqen www.vidtomp3.com që e keni hapur në hapin 1:

5. Klikoni “Download
6. Pasi mbushet 100% klikoni përsëri “Download MP3
7. Prit deri sa të mbushet shkarkimi (download).

Tani kënga që morët gjendet aty ku i keni thënë që të ruhet.
Dëgjim të këndshëm…

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME