Qysh Me Shkarku Logo te Formatit Vektor?

A keni nevojë për logo të formatit të vogël të ndonjë biznesi ose organizate të njohur në Kosovë apo Shqipëri? Atëhere vizitoni: www.logo.al, faqe ku përvec që mund të gjeni shumicën e logove të brendeve më të njohura shqiptare, keni mundësi edhe të informoheni më shumë rreth këtyre kompanive.

Logot janë në formatin vektor dhe me rezolucion të larte. Mënyra e shkarkimit të logove është mjaft e thjeshtë, mjafton të klikoni në logon që keni nevojë dhe në faqen që hapet mund ta shkarkoni atë në dy formate : PNG dhe EPS.

 

Logo.al është webfaqe relativisht e re mirëpo përkundër kësaj është shumë profesionale dhe serioze në punën që e bën.

 

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?