Qysh Me Shkarku Fajlla Embed nga Webfaqet?

Ne ditet e sotme Flash-i perdoret ne shume webfaqe per paraqitjen e animacioneve, lojerave, muzikes, reklamave, etj. Fajllat flash neper webfaqe jane te formatit SWF (Small Web Format) dhe jane embed ne webfaqe. Shkarkimi i fajllave SWF qe jane embed ne webfaqe eshte shume i thjeshte dhe mund te behet me secilin shfletues (browser).

Se pari shkoni te faqja qe deshironi ta shkarkoni flash fajllin embed, klikoni me tastin e djathte mbi foto dhe zgjedhni opcionin View Page Info

https://i0.wp.com/i.imgur.com/Isr1I.png

Selektoni tabin Media dhe gjeni fajllin Embed, klikoni mbi te dhe klikoni Save As

the image