Qysh Me Shkarku MP3 nga Youtube?

Per te ruajtur cilendo kenge ne youtube si mp3 ne kompjuterin tuaj ka shume menyra te ndryshme, njera e cila eshte me te shpejt dhe te cilen do ta permendim sot eshte nepermjet webfaqes.

  1. Shkojme ne www.youtube.com e gjejm kengen p.sh ne rastin tone e kemi linkun (http://www.youtube.com/watch?v=zOEKnEB4VRY)
  2. Pastaj shkojme ne http://www.video2mp3.net/ dhe te kutia ku thote (Enter the URL of the video you want to convert to MP3) e qesim linkun qe e murrem nga youtube
  3. E zgjedhim kualitetin Standard apo te larte edhe e prekim Convert dhe presim pakes (masi qe eshte sherbim falas duhet me prite deri te kalojne reklamat e mundeshme)
  4. Me tastin e djathe e prekim Download MP3 dhe e prekim save as dhe e zgjedhim vendin se ku po dojme me ruajt at kenge

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME