Qysh Me Shite Shpejte nje Makine?

Pra, ju deshironi ta shisni makinen tuaj dhe duhet te behet me shpejtesi! Ju mund ta shitni ate brenda nje jave apo edhe me pak nese shkohet hap pas hapi. Kur dikush shikon makinen tuaj, cilat gjera mendoni se ata do t’i shohin? Ulese te pastra apo ndonje gje tjeter? Pritni pra.

Shumica e bleresve te veturave gjithmone shikojne per nje çmim te arsyeshem dhe vetura te jete ne gjendje te mire mekanike. Sidoqofte, nese deshironi ta shisni makinen me nje çmim pak me te favorshem per ju, atehere hidhni nje sy ne pergjithesi vetures dhe shikoni nese ka ndonje defekt, gjithmone nese deshironi qe vetura te shitet sipas çmimit qe doni ju.

Ofruesit

Veturave te perdorura ndodh qe bleresit te mos i ofrojne çmimin qe deshironi ju. Nese jeni me shume nxitim, thirrni disa bleres dhe pyetni ata nese do te benin nje oferte per veturen tuaj. Mos provoni te merrni shumen e plote per veturen tuaj, pasi kjo mund te jete menyra e vetme per ta larguar ne shpejtesi nje makine.

Nese çmimi eshte i duhur…

Veturat me çmime te larta nuk shiten aq lehte. Nese deshironi ta shisni makinen tuaj me çmimin qe i keni vene ju (qe zakonisht eshte pak i larte), atehere do t’iu duhet te prisni pak, por provoni ta shitni me 10 % zbritje.

Reklamojeni

Per ta shitur veturen sa me shpejte te jete e mundur, atehere duhet te reklamoni. Provoni t’i tregoni rrethit tuaj se jeni duke e shitur veturen tuaj dhe po ashtu mund te perdorni edhe website te ndryshme per te reklamuar, rrjete sociale si Facebook, etj.