Qysh Me Shiku Video të Rekordeve Botërore të Ginisit?

Televizoni i Rekordeve Botërore Guinness është një nga programet televizive më të shikuara  në të gjithë botën. Ky televizion përmban një gamë të gjerë të videove me thyerjen e rekordeve të ndryshme që janë plot argëtuese dhe shumë interesante.

Këdo video e mbajnë audiencën të mahnitur nga ajo që shohin, dhe së fundi këto video mund ti gjeni shumë më lehtë me aplikacionin për Google Chrome që do ta prezantojmë në vazhdim.

Klikoni mbi linkun: https://chrome.google.com/webstore/detail/capanopkcpoomknfiopjknnacehffjdh
dhe klikoni butonin Add to Chrome.

Pasi ta keni instaluar shtesen per Google Chrome, ju mund te zgjedhni te shihni videot me te shikuara, me te votuara, si dhe te shfletoni ne baze te kategorive.