Qysh Me Shiku Video dhe Foto 3D ne Firefox?

Faqet qe ofrojne pamje te fotografive apo videove kane formatin e tyre te shfaqjes. Shtesa Cooliris per Firefox ofron mundesine qe keto ti shihni ne nje pamje dinamike 3D.

Shkoni te adresa: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/cooliris/  dhe instaloni shtesen per Firefox.

Para se ta instaloni shtesen Cooliris, faqja e Flickr do te duket keshtu:

cool-iris-01

Pas instalimit, ne anen e djathte larte klikoni mbi butonin e shteses Cooliris

cool-iris-02

Kur hapet Cooliris, ne anen e majte larte do te shfaqet menyja kryesore

cool-iris-03

Ne mes do te jete Speed Dial

cool-iris-05

Ne anen e djathte poshte do te jene disa butona shtese per rregullimin e preferencave sipas deshires

cool-iris-06

cool-iris-07

Poashtu ne anen e djathte larte mund te kerkoni nga burimet qe jane te shfaqura ne ate pjese

cool-iris-08

Nje kerkim per fotografi te natyres do te jep rezultate qe shfaqen ne kete menyre

cool-iris-09

Nese klikoni mbi fotografi, ajo do te zmadhohet

cool-iris-10

Me shiritin e kalter qe gjendet ne pjesen e poshtme mund te levizni duke shikuar fotot e tjera ne kete faqe. Levizja e shiritit jep pamjen dinamike 3D.

cool-iris-11

Nese deshironi te ktheheni ne pamjen e meparshme te faqes, klikoni butonin Go to webpage

cool-iris-12

cool-iris-13