Qysh Me Shiku Video 3D ne YouTube?

YouTube eshe web faqja me e popullarizuar per shikimin e videove online.  Se fundi kjo web faqe mundeson edhe shikimin e videove 3D.

Se pari duhet te shkoni te faqja http://www.youtube.com/select_3d_mode dhe te caktoni se a do te perdorni syze 3d per shikimin e videove apo ndonje pajisje tjeter.

youtube 3d contentMe pas mund ti shikoni videot ne pamjen 3D.

youtube 3d videos

 

Per te gjetur me shume video te formatit 3D, ne search box duhet te shkruani kodin “yt3D:enable=true”

youtube 3d videos

Poashtu YouTube e ka kanalin zyrtar te videove 3D: http://www.youtube.com/user/3D

youtube 3d content