Qysh me shiku prej kur e keni shok/shoqe dikë në facebook?

Frendship

Shumë persona janë kurreshtarë të dijnë se sa kohë ka që ata janë miq mes mes vete në rrjetin social facebook. Për të ditur datën e saktë se prej kur jeni shok/shoqe me dikë, atëherë ndiqni hapat në vijim:

Hapi 1:
Kycuni në llogarinë tuaj në facebook.

Hapi 2:
Hyni në profilin e shokut/shoqes, për të cilin dëshironi të dini që sa kohë e keni shok/shoqe.

Hapi 3: 
Si në foton në vijim, vendoseni kursorin e mausit mbi “Friends” apo “Shokët” pastaj zgjedhni nënopcionin “See friendship” apo “Shiko miqësinë”.

qyshme

Hapi 4:
Pasi të hyni aty, nën fotografinë e përbashkët, gjendet data e saktë, që prej kur jeni shok/shoqe me atë person.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME