Qysh Me Shiku Live Permes Kamerave te Sigurise?

Per te shikuar permes kamerave te sigurise Google na mundeson nje menyre shume te lehte.

Ne fillim hapim google.com pastaj e shkruajme kete ne hapsiren per kerkim: intitle:liveapplet inurl:lvappl dhe me pas shtypni Enter ku do te shfaqen disa fjale si keto LiveApplet klikon mbi ndonjeren dhe do te hapet faqja ku mund te shikoni ndonje vend te botes live.

 

//Falenderojme lexuesin Elbasan per kontributin ne kete teme.