Qysh me shiku filma torrent online?

Një website i ri i quajtur Joker.org lejon përdoruesit të shikojnë filma online vetëm duket vendosur linkun e torrentit në faqe, dhe filmi fillon menjëherë.

Hapni një website ku mund të gjeni filma torrent, për shembull kat.ph dhe zgjedhni një film:shiko filma onlineTe butoni Download Torrent klikoni me tastin e djathtë dhe zgjedhni Copy link adress:torrent film online

 

Hapni faqen Joker.org dhe vendosni linkun e kopjuar:
linku i filmit online

Filmi fillon automatikisht:
filma online me titra

Shikim të këndshëm!

 

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME