Qysh me shiku filma ne video librarine e IPKO-se?

Me Smart Box ju do të keni qasje në 600 filma 24 orë në ditë. Aty gjeni filma, seriale, dokumetarë e koncerte të ndryshme.

http://www.ipko.com/televizioni-digjital/smart-box/videolibraria-filma

Per te funksionuar VoD, ju duhet se pari te lidhni Smart Box-in me internet, permes kabllos se internetit apo USB WiFi.

Pasi te beni lidhjen, duhet te hyni ne Menu te “Konfigurimet”, pastaj “Informacioni per sistemin” pastaj “lidhja me server MW” nese ketu paraqitet “OK” atehere lidhjen e keni bere ne rregull dhe mund te perdorni sherbimin.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME