Qysh me Shiku filma me titra?

Nese doni me pa filma me Titra (Subtittles) ato mund ti beni me Playerin VLC

Te marrim shembull qe e kemi filmin me emrin Limitless qe e kemi ne kopmjuter dhe shkojme ne njeren prej webfaqeve per titra ose e kerkojme ne google, pasi qe ti gjejme titrat i fusim ne te njejtin folder Limittles.avi (filmi) dhe Limittles.srt (titrat).

Pastaj shkojme e hapim Limittles.srt me VLC Player

Mandej shkojme ne Tabin VIDEO > Subtittles Track > Open File…
Dhe i ghejme titrat Limittles.srt dhe Play filloni ta shikoni filmin me titra.

 

Menyra 2 per ti shtuar titrat pasi qe ta leshojme filmin ti gjejme titrat dhe ti kapim e ti leshojme ne VLC playerin (drag and drop).

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME