Qysh Me Shfletu Me Shpejte Ne Firefox Me Tastiere?

Shfletimi i webfaqeve ne internet zakonisht behet me ane te mausit, mirepo per pronaret e llaptopave shfletimi i faqeve me mouse pad mund te jete shpesh i merzitshem. Prandaj ne vazhdim do te mund ti mesoni 26 shortcute te tastieres te cilat do te ju lehtesojne shfletimin e webfaqeve me ane te Mozilla Firefox.

Shkurtesat e tastieres per Firefox:

CTRL + T: Hape nje tab te ri.

CTRL + R: Rifreskon tabin e hapur.

CTRL + H: Shfaq historine e shfletimit te sidebar

CTRL + J:  Hape Firefox download manager

CTRL + TAB: Levize te tabi i radhes

CTRL + SHIFT + TAB: Levize te tabi paraprak

CTRL + Z: Kthen prapa veprimin e fundit

CTRL + SHIFT + Z: Riben veprimin e fundit

CTRL + ENTER: shton prapashtesen e URL .com

CTRL + SHIFT + ENTER: shton prapashtesen URL .org

CTRL + SHIFT + T: Rikthen tabin e fundit te mbyllur

CTRL + numri: Leviz te tabi me ate numer

CTRL + F4: Mbyll tabin

CTRL + N: Hape nje dritare te re te Firefoxit

CTRL + S: Shkarkon faqen aktuale si fajll HTML

CTRL + L: Selekton URL ne address bar

CTRL + HYPHEN: Zvogelon madhesine e tekstit ne webfaqe

CTRL + PLUS: Zmadhon madhesine e tekstit ne webfaqe

CTRL + D: Vendos faqen te faqerojtesi- bookmarks

ALT + Home: Hape faqen startuese.

ALT + F4: Mbyll dritaren e shfletuesit

SHIFT + ENTER: Vendos shtesen ne URL  .net

F5: Rifreskon tabin

F11: Full screen

Space: Levize faqen te poshte

ESC: Ndalon

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME