Qysh Me Shfaqe Perqindjen e Baterise ne iPhone?

iPhone-i juaj ne shiritin e statusit shfaq informata te rendesishme. Ne kendin e djathte larte, ju mund te shihni nje ikone te baterise qe tregon perafersisht sa sa keni bateri ne te. Kur iPhone-i juaj kyçet ne rryme, ikona ndryshon dhe tregon se po mbushet me rryme. Per lexim me te sakte se sa keni bateri, ju mund te rregulloni kete permes Settings, ku do te aktivizoni edhe shfaqjen e perqindjes afer ikones se baterise.

1. Hapeni aplikacionin “Settings“.

2. Preke opsionin “General” qe gjendet ne liste.

3. Preke opsionin “Usage“.

4. Preke dhe terhiqe butonin qe gjendet ne “Battery Percentage” ne “ON.”