Qysh me ruajt peshkun?

67Hapi 1
Zgjidhni peshkun e duhur për të ngrirë. Peshku me më shumë vaj ngrin më mirë.

Hapi 2
Mos i’a heqni lëkurën, lëkura do ta mbrojë.

Hapi 3
Mos bëni fileta (copëza) peshku.

Hapi 4
Nëse peshku nuk është komplet, prejeni në madhësi të veçanta që shërbejnë.

Hapi 5
Mbylleni në një qese të mishit, heqni sa më shumë ajër të jetë e mundur.

Hapi 6
Përdorni një sistem paketimi vakum në qoftë se keni një të tillë.

Hapi 7
Shënoni edhe datën në paketim.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME