Qysh Me Ruajt Nje Webfaqe per Shfletim Offline?

Nese nuk keni non-stop qasje ne internet, dhe deshironi ti shfletoni webfaqet e caktuara, atehere ato mund ti ruani ne kompjuterin tuaj dhe me pas ti lexoni ne cdo kohe edhe nese nuk jeni te kycur ne rrjet.

Ne vazhdim do ti tregojme menyrat e ruajtjes se webfaqeve ne tri shfletues te ndryshem.

Firefox

Ne menyne kryesore klikoni File ““ Save Page As”¦ (ose shtypni pullat Ctrl+S).

how to save a web page

Hapet dritarja me dialogun Save As .Zgjedhni Web Page, complete ne menyne renese Save as type.

how to save a web page

Faqja ruhet si nje HTML fajll, dhe me nje folder ku ruhen elementet e faqes.

how to save a web page to view offline

Chrome

Chrome poashtu e ka opcionin Save as. Mund ti qaseni nga ikona e faqes qe eshte ne address bar. Poashtu mund te shtypni tastet Ctrl+S.

how to save a web page to view offline

Hapet dialogu i llojit te njejte Save As sikurse te Firefox.

Internet Explorer

Internet Explorer poashtu e ka opcionin File ““ Save As routine. Por ketu te Save as type zgjedhni opcionin ““ Web Archive, single file (*.mht). Faqja do te ruhet ne nje fajll te vetem.

how to save a web page as pdf