Qysh Me Rujt ni Web Faqe si Aplikacion ne iPhone?

Tani shumica e web faqeve ne internet jane ‘web-app enabled’. Kjo do te thote se mund ti ruani si aplikacion, dhe ti shfletoni sa her te doni.

Kur e vizitoni nje web faqe te cilen Apple e konsideron ‘web-app enabled’, do te ju shfaqet nje mesazh qe do te mundesoj qasje te shpejte ne web faqe.
Per ta ruajtur web faqen si web app ne Home Screen, klikoni butonin ios options soft button.

Zgjedhni opcionin Add to Home Screen

 

Shkruani emrin e deshiruar per programin dhe klikoni Add

Me pas aplikacionin do te shfaqet ne Home Screen.

Kur te hapni aplikacioin, ne te do te hapet permbajtja e web faqes.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME